MatSkap
Bli vän med smak och dofter.
Sidor
(Flytta till ...)
MatSkap
Om MatSkap
▼
23 april 2014
Spirkål
›
Grönkålen kom på modet förra vintern och håller ställningarna. Finaste morgontidningen hade recept och ett av dem innehöll spirkål. Jag har...
26 februari 2014
Chilipeppar och purjolök
›
Hög tid att så årets chilipeppar och kanske purjolök om man lägger tid på sådant. Förra året köpte jag en ny ny sorts purjo från Lindblom...
12 februari 2014
Quinoasallad
›
Jag har alltid ögonen öppna för kalciumrika vegetabilier som kompensation för mjölk. Kål av alla slag är ju bra och jag hade hört talas om q...
07 februari 2014
Rökt kalkonlår
›
Kalkonlåret blev trickfotograferat med stor vidvinkel, om jag använder termen rätt. Hela låret med ben vägde ca 900 g. Rikligt att kar...
05 februari 2014
Chocolate Fudge Cake
›
CHO- KLADKAKOR eller kladdkakor. Dags för mormor Annies amerikanska chokladkaka att komma fram. Hon hade det "bästa" receptet m...
28 januari 2014
" Blå fisk "
›
Aktiviteterna på bloggen har varit dåliga från min sida men goda av läsarna. Tack! Jag återkommer - bara lite grand ett tag - men det blir s...
01 december 2013
Kumminvetebullar
›
Jag är svag för kummin i bröd. Nyligen skulle jag köpa en ny, helst stor burk för prisets skull. Det gick bra men fröna såg så små ut och vi...
›
Startsida
Visa webbversion